Kriza energjitike, si mund të bashkëpunonte Shqipëria me Kosovën për ta shmangur?

Publikuar më: 6/10/2021, ora 20:13

Kriza energjitike, si mund të bashkëpunonte Shqipëria me Kosovën për ta shmangur?

Publikuar më: 6/10/2021, ora 20:13

Me gazetarin Tomor Avdija diskutohet kriza energjetike e mundshme në kontekstin kosovar, dhe mundësitë e ndërlidhjes me Shqipërinë për të shmangur vështirësitë në muajt në vijim.