Kriza globale dhe bujqësia shqiptare, Pilku: Ka rënie të drithërave, por ka stabilitet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:49

Kriza globale dhe bujqësia shqiptare, Pilku: Ka rënie të drithërave, por ka stabilitet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:49

Ilir Pilku, ekspert për bujqësinë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.

Kriza globale dhe bujqësia shqiptare, Pilku: Ka rënie të drithërave, por ka stabilitet

Publikuar më: 6/7/2022, ora 22:49

Ilir Pilku, ekspert për bujqësinë, ishte i ftuar në A2 Business nga ku foli për gjendjen në bujqësinë shqiptare dhe vështirësitë me të cilat ajo po përballet.