Kriza globale e furnizimeve, ekspertët paralajmërojnë: Na presin muaj të vështirë

Kriza në zinxhirin global të furnizimeve po rrit çmimet e produkteve dhe po ngadalëson rimëkëmbjen ekonomike. Ekspertët parashikojnë një dimër të vështire, me situtatën që pritet të përkeqësohet para se të bëhet më mirë.