Kriza globale e grurit, Krifca: Nuk kemi varësi totale nga Ukraina, po kërkojmë tregje të tjera

Publikuar më: 6/7/2022, ora 21:10

Kriza globale e grurit, Krifca: Nuk kemi varësi totale nga Ukraina, po kërkojmë tregje të tjera

Publikuar më: 6/7/2022, ora 21:10

Ministrja e Bujqësisë, Frida Krifca ishte e ftuar në emisionin A2 Business ku foli rreth krizës së çmimeve dhe pasigurisë ushqimore që tashmë është shtuar në të gjithë botën për shkak të luftës në Ukrainë, e cila konsiderohet si një ndër vendet më të mëdha eksportuese përsa i përket shumë produkteve bazike.

Kriza globale e grurit, Krifca: Nuk kemi varësi totale nga Ukraina, po kërkojmë tregje të tjera

Publikuar më: 6/7/2022, ora 21:10

Ministrja e Bujqësisë, Frida Krifca ishte e ftuar në emisionin A2 Business ku foli rreth krizës së çmimeve dhe pasigurisë ushqimore që tashmë është shtuar në të gjithë botën për shkak të luftës në Ukrainë, e cila konsiderohet si një ndër vendet më të mëdha eksportuese përsa i përket shumë produkteve bazike.