Kriza me emigrantët: Bjellorusia akuzohet për terrorizëm, vijnë bombarduesit rusë

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:04

Kriza me emigrantët: Bjellorusia akuzohet për terrorizëm, vijnë bombarduesit rusë

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:04

Polonia akuzon Bjellorusinë për terrorizëm dhe përsërit që kriza me emigrantët është orkestruar nga Minsku dhe Moska. BE po shqyrton financimin e pengesave metalike përgjatë kufirit të këtij shteti. Ndërkohë Rusia mbështetet Bjellorusinë aleate dhe i dërgon dy avionë bombardues.

Kriza me emigrantët: Bjellorusia akuzohet për terrorizëm, vijnë bombarduesit rusë

Publikuar më: 11/11/2021, ora 12:04

Polonia akuzon Bjellorusinë për terrorizëm dhe përsërit që kriza me emigrantët është orkestruar nga Minsku dhe Moska. BE po shqyrton financimin e pengesave metalike përgjatë kufirit të këtij shteti. Ndërkohë Rusia mbështetet Bjellorusinë aleate dhe i dërgon dy avionë bombardues.