Kriza me emigrantët, fqinjët e Bjellorusisë i druhen përballjes ushtarake

Publikuar më: 11/11/2021, ora 15:37

Kriza me emigrantët, fqinjët e Bjellorusisë i druhen përballjes ushtarake

Publikuar më: 11/11/2021, ora 15:37

Shtetet fqinje të Bjellorusisë shprehën shqetësim se kriza e emigrantëve që përpiqen të kalojnë kufirin drejt bashkimit europian mund të përshkallëzojë në një konfrontim ushtarak. Lituania, Estonia dhe Letonia dënuan atë që e quajtën sulm hibrid nga regjimi bjellorus, që po kërcënon rëndë sigurinë europiane.

Kriza me emigrantët, fqinjët e Bjellorusisë i druhen përballjes ushtarake

Publikuar më: 11/11/2021, ora 15:37

Shtetet fqinje të Bjellorusisë shprehën shqetësim se kriza e emigrantëve që përpiqen të kalojnë kufirin drejt bashkimit europian mund të përshkallëzojë në një konfrontim ushtarak. Lituania, Estonia dhe Letonia dënuan atë që e quajtën sulm hibrid nga regjimi bjellorus, që po kërcënon rëndë sigurinë europiane.