Kriza me emigrantët nga Bjellorusia, kryeministri polak viziton kufirin: Jemi nën kërcënim

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 16:04

Kriza me emigrantët nga Bjellorusia, kryeministri polak viziton kufirin: Jemi nën kërcënim

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 16:04

Udhëtoi vetë për në pikën më të nxehtë kufitare, nga ku buron kriza me emigrantët e paligjshëm. Kryeministri i Polonisë, Mateusz Morawiecki, paralajmëroi se vendi i tij është nën kërcënim dhe nuk i kurseu akuzat ndaj Bjellorusisë se po orkestron këtë valë emigracioni.

Kriza me emigrantët nga Bjellorusia, kryeministri polak viziton kufirin: Jemi nën kërcënim

Përditësuar më: 22/11/2021, ora 16:04

Udhëtoi vetë për në pikën më të nxehtë kufitare, nga ku buron kriza me emigrantët e paligjshëm. Kryeministri i Polonisë, Mateusz Morawiecki, paralajmëroi se vendi i tij është nën kërcënim dhe nuk i kurseu akuzat ndaj Bjellorusisë se po orkestron këtë valë emigracioni.