Kriza në PD, Akil Kraja: Pas 11 dhjetorit, shoh rigjallërim në parti. Gati për 6 marsin

Publikuar më: 26/1/2022, ora 15:12

Kriza në PD, Akil Kraja: Pas 11 dhjetorit, shoh rigjallërim në parti. Gati për 6 marsin

Publikuar më: 26/1/2022, ora 15:12

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Akil Kraja, komenton zhvillimet e fundit në PD, në prag të zgjedhjeve të pjesshme të 6 marsit. I pozicionuar krah lëvizjes së Foltores dhe mbështetës i Komisionit të Rithemelimit, Kraja thotë se pas kuvendit të 11 dhjetorit, ku u mor vendimi për shkarkimin e Lulzim Bashës, ka parë rigjallërim në PD dhe dëshirë për t’u rikthyer te fitorja.

Kriza në PD, Akil Kraja: Pas 11 dhjetorit, shoh rigjallërim në parti. Gati për 6 marsin

Publikuar më: 26/1/2022, ora 15:12

Anëtari i Këshillit Kombëtar të Partisë Demokratike, Akil Kraja, komenton zhvillimet e fundit në PD, në prag të zgjedhjeve të pjesshme të 6 marsit. I pozicionuar krah lëvizjes së Foltores dhe mbështetës i Komisionit të Rithemelimit, Kraja thotë se pas kuvendit të 11 dhjetorit, ku u mor vendimi për shkarkimin e Lulzim Bashës, ka parë rigjallërim në PD dhe dëshirë për t’u rikthyer te fitorja.