Kriza në PD, demokratët të ndarë mes dy kuvendeve kombëtare

Publikuar më: 24/11/2021, ora 13:09

Kriza në PD, demokratët të ndarë mes dy kuvendeve kombëtare

Publikuar më: 24/11/2021, ora 13:09

Sipas Belind Këlliçit, Lulzim Baha duhet të shkojë në Kuvendin e thirrur nga delegatët dhe të futet në proces votimi me ata që do të paraqesin një platformë se si do të rrëzojnë Edi Ramën nga pushteti, teksa për deputeten Ina Zhupa, 11 dhjetori mund të jetë një cikël përmbyllës i foltores së Sali Berishës.

Kriza në PD, demokratët të ndarë mes dy kuvendeve kombëtare

Publikuar më: 24/11/2021, ora 13:09

Sipas Belind Këlliçit, Lulzim Baha duhet të shkojë në Kuvendin e thirrur nga delegatët dhe të futet në proces votimi me ata që do të paraqesin një platformë se si do të rrëzojnë Edi Ramën nga pushteti, teksa për deputeten Ina Zhupa, 11 dhjetori mund të jetë një cikël përmbyllës i foltores së Sali Berishës.