Kriza në PD, Duka: Në politikë kanë ndodhur gjëra shumë më të rënda dhe në fund janë bërë aleatë

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:02

Kriza në PD, Duka: Në politikë kanë ndodhur gjëra shumë më të rënda dhe në fund janë bërë aleatë

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:02

Kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka tha se sherri brenda demokratëve dëshmon krizën e madhe që ka përfshirë PD, dhe si pasojë edhe opozitën shqiptare, në një kohë kur brenda pak ditësh do të zgjidhet presidenti i ri i vendit. “Kur dy të PD-së bëjnë sherr dhe ndërhyn një i PS-së për t’i ndarë, tregon se ndarja është e thellë”, tha Duka në Ditarin e A2 CNN. “Por në politikë kanë ndodhur gjëra shumë më të rënda dhe në fund i kemi parë që janë bërë aleatë”.

Kriza në PD, Duka: Në politikë kanë ndodhur gjëra shumë më të rënda dhe në fund janë bërë aleatë

Publikuar më: 12/5/2022, ora 15:02

Kryetari i Partisë Agrare Ambientaliste, Agron Duka tha se sherri brenda demokratëve dëshmon krizën e madhe që ka përfshirë PD, dhe si pasojë edhe opozitën shqiptare, në një kohë kur brenda pak ditësh do të zgjidhet presidenti i ri i vendit. “Kur dy të PD-së bëjnë sherr dhe ndërhyn një i PS-së për t’i ndarë, tregon se ndarja është e thellë”, tha Duka në Ditarin e A2 CNN. “Por në politikë kanë ndodhur gjëra shumë më të rënda dhe në fund i kemi parë që janë bërë aleatë”.