Kriza në PD, Krasniqi: Basha dhe Berisha janë të detyruar të rinegociojnë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 22:05

Kriza në PD, Krasniqi: Basha dhe Berisha janë të detyruar të rinegociojnë

Publikuar më: 25/11/2021, ora 22:05

Studiuesi Afrim Krasniqi komentoi në Absolut 4 zhvillimet në Partinë Demokratike, me dy kuvendet e parashikuara në 11 dhe 18 dhjetor.