Kriza në PD, partia e ndarë mes dy kuvendeve kombëtare

Publikuar më: 8/12/2021, ora 14:02

Kriza në PD, partia e ndarë mes dy kuvendeve kombëtare

Publikuar më: 8/12/2021, ora 14:02

Zheni Gjergji, deputete e PD, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, nga ku foli për krizën e PD dhe situatën në partinë më të madhe opozitare para dy kuvendeve kombëtare, më 11 dhe 18 dhjetor.

Kriza në PD, partia e ndarë mes dy kuvendeve kombëtare

Publikuar më: 8/12/2021, ora 14:02

Zheni Gjergji, deputete e PD, ishte e ftuar në Ditarin e mesditës në A2 CNN, nga ku foli për krizën e PD dhe situatën në partinë më të madhe opozitare para dy kuvendeve kombëtare, më 11 dhe 18 dhjetor.