Kriza në Shkup, a po shpëton Zaev dhe po dështon rrëzimi i qeverisë?

Publikuar më: 11/11/2021, ora 15:33

Kriza në Shkup, a po shpëton Zaev dhe po dështon rrëzimi i qeverisë?

Publikuar më: 11/11/2021, ora 15:33

Producenti i A2 CNN, Pandi Gjata, komenton situatën e ndërlikuar politike në Maqedoninë e Veriut.