Kriza nga Covid-19, alumnët e Ambasadës Amerikane pranë familjeve në nevojë

Alumnët e Ambasadës Amerikane në Shqipëri janë organizuar në një nismë shumë pozitive në ndihmë të familjeve në nevoja ekonomike në këta muaj të pandemisë. Në “Dita jonë” ishin të ftuar 3 prej alumnëve: Merita Meksi, Brunilda Kondo dhe gazetarja e A2, Klementina Cenkollari.