Kriza nga Covid-19, bizneset po kërkojnë më pak kredi

Nga shtyrja e dytë deri në fund të gushtit që po iu bëhen pagesave të kësteve të kredive nuk përfitojnë institucionet e mikrofinancës, të cilat nuk janë të përfshira në udhëzimin e Bankës së Shqipërisë. A kanë vështirësi klientët e këtyre institucioneve financiare, të cilët janë kryesisht biznese të vogla dhe fermerë? Çfarë kërkojnë për përballimin e efekteve të krizës së krijuar nga COVID 19?
E ftuar: Arlinda Muja, presidente e Shoqatës Shqiptare të Mikrofinancës.