Kriza nga koronavirusi, FSHF miraton paketën financiare

Një paketë ndihme financiare për të gjithë të punësuarit në futboll në këto momente krize shëndetësore dhe ekonomike, pas ndërprerjes së aktiviteteve për shkak të koronavirusit.