Kriza nga pandemia, Banka Botërore: Ekonomia shqiptare do të tkurret me 8,4%

Ekonomia shqiptare do të bjerë me 8,4% këtë vit. Një fjali tashmë që ngjan e përsëritur prej javësh, teksa institucionet financiare ndërkombëtare marrin në analizë ecurinë e ekonomisë dhe masat e marra prej qeverisë. Kësaj radhe është Banka Botërore që jep këtë parashikim edhe më të zymtë nga sa priste në mesin e vitit.