Kriza politike, Çoçoli: Sipërmarrja nuk investon në këtë periudhë

Fatos Çoçoli, ekonomist, ishte i ftuar në “Dita Jonë”, nga ku foli për krizën politike dhe ndikimin e saj në ekonomi.

Shkarkoni aplikacionin e A2