Kriza politike dhe PD, Xhafaj e Patozi kritikë me përplasjen dhe ndërhyrjen e Ramës

Publikuar më: 10/1/2022, ora 13:48

Kriza politike dhe PD, Xhafaj e Patozi kritikë me përplasjen dhe ndërhyrjen e Ramës

Publikuar më: 10/1/2022, ora 13:48

Përplasja brenda Partisë Demokrati kërcënon demokracinë dhe krijon terren për autokracinë. Me këto fjalë Fatmir Xhafaj komentoi ngjarjet e fundjavës në selinë e Partisë Demokratike dhe reagimet nga maxhoranca.

Kriza politike dhe PD, Xhafaj e Patozi kritikë me përplasjen dhe ndërhyrjen e Ramës

Publikuar më: 10/1/2022, ora 13:48

Përplasja brenda Partisë Demokrati kërcënon demokracinë dhe krijon terren për autokracinë. Me këto fjalë Fatmir Xhafaj komentoi ngjarjet e fundjavës në selinë e Partisë Demokratike dhe reagimet nga maxhoranca.