Kriza politike dhe rruga drejt BE-së. Pritshmëritë realiste të Shqipërisë për vitin 2019

Gledis Gjipali, drejtori ekzekutiv i Lëvizjes Europiane në Shqipëri, i ftuar në studion e “Ditari”.

Shkarkoni aplikacionin e A2