Kriza politike, guvernatori dhe ish-ministri apel për qetësi

Kriza politike mund të shkaktojë efekte negative në ekonomi. Guvernatori i Bankës së Shqipërisë dhe ish-Ministri i Financave Anastas Angjelli, kanë bërë apel për të mos lejuar destabilizimin politik të ndikojë në vijimin e reformave, çka do të kishte një ndikim katastrofik për ekonominë shqiptare.

  • LAJMI I FUNDIT | Ish-ministri i Brendshëm: Për dy vjet heshta përballë akuzave
  • LAJMI I FUNDIT | Tahiri: E kisha të lehtë të shfrytëzoja politikën, siç kanë bërë ata para meje
  • LAJMI I FUNDIT | Tahiri: Sa gazetarë kanë shfrenuar fantazinë për mua