Kriza politike në Mal të Zi, analisti: Qeveria mund të bjerë, nuk e imagjinoja që një shqiptar mund të firmoste me Kishën Serbe

Publikuar më: 5/8/2022, ora 15:19

Kriza politike në Mal të Zi, analisti: Qeveria mund të bjerë, nuk e imagjinoja që një shqiptar mund të firmoste me Kishën Serbe

Publikuar më: 5/8/2022, ora 15:19

Nga Ulqini, analisti politik Ismet Kallaba komenton ngjarjet e fundit të politikës në vendin fqinj, ku pas së ekzekutivit marrëveshjes me kishën serbe tensioni është gjithmonë e më i lartë midis presidentit dhe kryeministrit malazez, ku parashikohet vota për mosbesimin e Abazovic në 19 gusht.

Kriza politike në Mal të Zi, analisti: Qeveria mund të bjerë, nuk e imagjinoja që një shqiptar mund të firmoste me Kishën Serbe

Publikuar më: 5/8/2022, ora 15:19

Nga Ulqini, analisti politik Ismet Kallaba komenton ngjarjet e fundit të politikës në vendin fqinj, ku pas së ekzekutivit marrëveshjes me kishën serbe tensioni është gjithmonë e më i lartë midis presidentit dhe kryeministrit malazez, ku parashikohet vota për mosbesimin e Abazovic në 19 gusht.