Kriza si mundësi, a po orientohet biznesi shqiptar – A2 Business, 14/07/2020

Edhe pas hapjes së ekonomisë, normaliteti duket ende larg. Bizneset po punojnë nën kapacitet, ndërsa shqetësim mbetet konsumi i dobët. Pasiguria që ka përfshirë qytetarët, por edhe sipërmarrjen është një problem jo i vogël, pasi dikton investimet dhe shpenzimet që bëhen. Por krizat janë edhe mundësi. Shumë biznese, si industria fason po riorganizohen, në bazë edhe të kërkesave të reja të tregut.
I ftuar: Ervin Mançe, ekspert për çështjet e menaxhimit.