Kriza socio-ekonomike, italianët kërkojnë mbështetjen e qeverisë

Përditësuar më: 1/5/2020, ora 00:10

Kriza socio-ekonomike, italianët kërkojnë mbështetjen e qeverisë

Përditësuar më: 1/5/2020, ora 00:10

4 ditë para se Italia të nisë lehtësimin gradual të kufizimeve, qytetarët rreth vendit janë gjithnjë e më të frustruar nga problemet sociale dhe ekonomike që gjeneruan 2 muajt e karantinës.

Kriza socio-ekonomike, italianët kërkojnë mbështetjen e qeverisë

Përditësuar më: 1/5/2020, ora 00:10

4 ditë para se Italia të nisë lehtësimin gradual të kufizimeve, qytetarët rreth vendit janë gjithnjë e më të frustruar nga problemet sociale dhe ekonomike që gjeneruan 2 muajt e karantinës.