Kriza vazhdon, si do ta kalojë “provimin e vjeshtës” politika – A2

Kriza vazhdon, si do ta kalojë “provimin e vjeshtës” politika

Erion Kristo, petagog në Universitetin “Marin Barleti” dhe gazetar, ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00, nga ku foli për nisjen e sezonit të ri politik.