Krizë demografike në Arsim, bie me 4 mijë numri i maturantëve që aplikojnë në universitete

Publikuar më: 15/8/2022, ora 14:05

Krizë demografike në Arsim, bie me 4 mijë numri i maturantëve që aplikojnë në universitete

Publikuar më: 15/8/2022, ora 14:05

Për të shkuar në universitete, këtë vit akademik që pritet të nisë në tetor kanë aplikuar rreth 21 maturantë. Kjo shifër është rrudhur ndjeshëm në vetëm 4 vite. Ekspertët tregojnë shkaqet dhe sugjerojnë liberalizim të shkuarjes në arsimin e lartë.

Krizë demografike në Arsim, bie me 4 mijë numri i maturantëve që aplikojnë në universitete

Publikuar më: 15/8/2022, ora 14:05

Për të shkuar në universitete, këtë vit akademik që pritet të nisë në tetor kanë aplikuar rreth 21 maturantë. Kjo shifër është rrudhur ndjeshëm në vetëm 4 vite. Ekspertët tregojnë shkaqet dhe sugjerojnë liberalizim të shkuarjes në arsimin e lartë.