Krizë e vështirë për Shqipërinë, rritja ekonomike nuk kalon 3%, rreziku kryesor inflacioni

Publikuar më: 28/9/2022, ora 12:31

Krizë e vështirë për Shqipërinë, rritja ekonomike nuk kalon 3%, rreziku kryesor inflacioni

Publikuar më: 28/9/2022, ora 12:31

Një dimër i ftohtë përpara. Kështu e ka titulluar BERZH raportin e fundit ku analizon ecurinë e ekonomive në të gjithë botën. Në seksionin për Shqipërinë theksohet se çmimet e larta do të jenë rreziku kryesor për xhepat e familjeve dhe ecurinë ekonomike.

Krizë e vështirë për Shqipërinë, rritja ekonomike nuk kalon 3%, rreziku kryesor inflacioni

Publikuar më: 28/9/2022, ora 12:31

Një dimër i ftohtë përpara. Kështu e ka titulluar BERZH raportin e fundit ku analizon ecurinë e ekonomive në të gjithë botën. Në seksionin për Shqipërinë theksohet se çmimet e larta do të jenë rreziku kryesor për xhepat e familjeve dhe ecurinë ekonomike.