Krizë energjetike dhe hidrike, liqeni i Fierzës kthehet në kullotë për bagëti

Publikuar më: 13/9/2022, ora 12:16

Krizë energjetike dhe hidrike, liqeni i Fierzës kthehet në kullotë për bagëti

Publikuar më: 13/9/2022, ora 12:16

Mungesa e reshjeve si dhe prodhimi i energjisë elektrike ka bërë që liqeni i Fierzës, ujëmbledhësi më i madh në vend për prodhimin e energjisë elektrike, të vijë pranë pikës së vdekjes. Një pjesë e liqenit pranë kufirit me Kosovën, tashmë është kthyer në një kullotë për bagetitë.

Krizë energjetike dhe hidrike, liqeni i Fierzës kthehet në kullotë për bagëti

Publikuar më: 13/9/2022, ora 12:16

Mungesa e reshjeve si dhe prodhimi i energjisë elektrike ka bërë që liqeni i Fierzës, ujëmbledhësi më i madh në vend për prodhimin e energjisë elektrike, të vijë pranë pikës së vdekjes. Një pjesë e liqenit pranë kufirit me Kosovën, tashmë është kthyer në një kullotë për bagetitë.