Krizë për punonjës, eksodi i largimit të të rinjve po dëmton tregun vendas të punës

Publikuar më: 16/1/2022, ora 14:42

Krizë për punonjës, eksodi i largimit të të rinjve po dëmton tregun vendas të punës

Publikuar më: 16/1/2022, ora 14:42

Eksodi i rigjallëruar i largimit të të rinjve po dëmton tregun vendas të punës. Sipërmarrësit po vuajnë për punonjës. Gentjan Margjini është njëri prej tyre. Ai zotëron një kompani mobilimi dhe ka aktualisht nevojë për së paku 10 përpunues druri.

Krizë për punonjës, eksodi i largimit të të rinjve po dëmton tregun vendas të punës

Publikuar më: 16/1/2022, ora 14:42

Eksodi i rigjallëruar i largimit të të rinjve po dëmton tregun vendas të punës. Sipërmarrësit po vuajnë për punonjës. Gentjan Margjini është njëri prej tyre. Ai zotëron një kompani mobilimi dhe ka aktualisht nevojë për së paku 10 përpunues druri.