Kronika, nga vrasja në “Don Bosco” tek rinisja e procesit gjyqësor të ish-ministrit Tahiri

Publikuar më: 5/1/2022, ora 09:59

Kronika, nga vrasja në “Don Bosco” tek rinisja e procesit gjyqësor të ish-ministrit Tahiri

Publikuar më: 5/1/2022, ora 09:59

Gazetari Armand Bajrami jep detaje mbi vrasjen që tronditi ditën e djeshme kryeqytetin, si dhe për rinisjen e procesit të gjatë gjyqësor të ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.

Kronika, nga vrasja në “Don Bosco” tek rinisja e procesit gjyqësor të ish-ministrit Tahiri

Publikuar më: 5/1/2022, ora 09:59

Gazetari Armand Bajrami jep detaje mbi vrasjen që tronditi ditën e djeshme kryeqytetin, si dhe për rinisjen e procesit të gjatë gjyqësor të ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri.