Kryebashkiaku i Krujës Artur Bushi në SPAK, 7 kallëzime te depozituara kundër tij

Publikuar më: 17/3/2023, ora 11:15

Kryebashkiaku i Krujës Artur Bushi në SPAK, 7 kallëzime te depozituara kundër tij

Publikuar më: 17/3/2023, ora 11:15

Kryetari i Bashkisë së Krujës, Artur Bushi, është paraqitur këtë të premte në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Për të, në SPAK rezulton të jenë depozituar 7 kallëzime. Për 3 prej tyre është regjistruar procedim penal, për 2 të tjerë është vlerësuar të dërgohen për kompetencë në Prokuroritë e Rretheve Gjyqësore, ndërsa për 2 të tjera është vendosur mosfillim procedimi.

Kryebashkiaku i Krujës Artur Bushi në SPAK, 7 kallëzime te depozituara kundër tij

Publikuar më: 17/3/2023, ora 11:15

Kryetari i Bashkisë së Krujës, Artur Bushi, është paraqitur këtë të premte në Prokurorinë e Posaçme kundër Korrupsionit dhe Krimit të Organizuar. Për të, në SPAK rezulton të jenë depozituar 7 kallëzime. Për 3 prej tyre është regjistruar procedim penal, për 2 të tjerë është vlerësuar të dërgohen për kompetencë në Prokuroritë e Rretheve Gjyqësore, ndërsa për 2 të tjera është vendosur mosfillim procedimi.