Kryebashkiaku i Natës: Çfarë pëlqejnë turistët në Tiranë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 10:10

Kryebashkiaku i Natës: Çfarë pëlqejnë turistët në Tiranë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 10:10

Tirana është një nga qytetet që po zgjon gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj dhe vendas për t’u zbuluar në çdo dimension. Por çfarë gjejnë turistët në Tiranë dhe cilat janë aktivitetet që përfshijnë më shumë të rinjtë në kryeqytet? I ftuar në “Dita jonë”, Kryebashkiaku i Natës, Rezart Cenaj.

Kryebashkiaku i Natës: Çfarë pëlqejnë turistët në Tiranë

Publikuar më: 7/10/2022, ora 10:10

Tirana është një nga qytetet që po zgjon gjithnjë e më shumë vëmendjen e turistëve të huaj dhe vendas për t’u zbuluar në çdo dimension. Por çfarë gjejnë turistët në Tiranë dhe cilat janë aktivitetet që përfshijnë më shumë të rinjtë në kryeqytet? I ftuar në “Dita jonë”, Kryebashkiaku i Natës, Rezart Cenaj.