Kryebashkiaku i plagosur, Balla nga spitali: Produkt i ndasive dhe përçarjes

Publikuar më: 11/11/2022, ora 13:24

Kryebashkiaku i plagosur, Balla nga spitali: Produkt i ndasive dhe përçarjes

Publikuar më: 11/11/2022, ora 13:24

Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, njëheresh i deleguar politik i Kryesisë së PS për qarkun e Fierit, deklaroi nga Spitali i Lushnjës, ku ndodheshin dy të plagosurit, se sulmi ndaj kryebashkiakut të Divjakës dhe shoferit të tij, është produkt i ndasisë dhe përçarjes që mbillet çdo ditë.

Kryebashkiaku i plagosur, Balla nga spitali: Produkt i ndasive dhe përçarjes

Publikuar më: 11/11/2022, ora 13:24

Kreu i grupit parlamentar socialist, Taulant Balla, njëheresh i deleguar politik i Kryesisë së PS për qarkun e Fierit, deklaroi nga Spitali i Lushnjës, ku ndodheshin dy të plagosurit, se sulmi ndaj kryebashkiakut të Divjakës dhe shoferit të tij, është produkt i ndasisë dhe përçarjes që mbillet çdo ditë.