Kryebashkiaku socialist nis punën, policia blindon Bashkinë e Devollit

Publikuar më: 29/7/2019, ora 14:05

Kryebashkiaku socialist nis punën, policia blindon Bashkinë e Devollit

Publikuar më: 29/7/2019, ora 14:05

Kryetari i ri Bashkisë së Devollit, Eduard Duro, ka lajmëruar forcat e policisë që të jenë prezente në ditën e parë të punës së tij, pasi mbështetës të Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim, si dhe disa zyrtarë të bashkisë, së bashku me ish-kryetarin Bledion Nallbati, kanë protestuar para godinës.

Kryebashkiaku socialist nis punën, policia blindon Bashkinë e Devollit

Publikuar më: 29/7/2019, ora 14:05

Kryetari i ri Bashkisë së Devollit, Eduard Duro, ka lajmëruar forcat e policisë që të jenë prezente në ditën e parë të punës së tij, pasi mbështetës të Partisë Demokratike dhe Lëvizjes Socialiste për Integrim, si dhe disa zyrtarë të bashkisë, së bashku me ish-kryetarin Bledion Nallbati, kanë protestuar para godinës.