Kryemadhi: Dëshmitë e Dumanit nxjerrin garnizonet e PS në zgjedhje

Publikuar më: 24/5/2022, ora 20:34

Kryemadhi: Dëshmitë e Dumanit nxjerrin garnizonet e PS në zgjedhje

Publikuar më: 24/5/2022, ora 20:34

Për Monika Kryemadhin debatet e fundit për presidentin bëhen për të larguar vëmendjen dhe nga skandalet e fundit në vend, siç janë dëshmitë e dy të penduarve të drejtësisë Nuredin Dumani dhe Enrik Hoxha si dhe çështja e inceneratorëve. Sipas Kryemadhit, dëshmitë e dy vrasësve përfshijnë shumë grupe kriminale, pjesa më e madhe e të cilave ka qenë pjesë e garnizonit ushtarak të mazhorancës në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.

Kryemadhi: Dëshmitë e Dumanit nxjerrin garnizonet e PS në zgjedhje

Publikuar më: 24/5/2022, ora 20:34

Për Monika Kryemadhin debatet e fundit për presidentin bëhen për të larguar vëmendjen dhe nga skandalet e fundit në vend, siç janë dëshmitë e dy të penduarve të drejtësisë Nuredin Dumani dhe Enrik Hoxha si dhe çështja e inceneratorëve. Sipas Kryemadhit, dëshmitë e dy vrasësve përfshijnë shumë grupe kriminale, pjesa më e madhe e të cilave ka qenë pjesë e garnizonit ushtarak të mazhorancës në zgjedhjet parlamentare të 25 prillit.