Kryemadhi: Operacionet plastike do t’i bëj live

Publikuar më: 16/11/2022, ora 20:50

Kryemadhi: Operacionet plastike do t’i bëj live

Publikuar më: 16/11/2022, ora 20:50

Monika Kryemadhi ka mohuar të ketë kryer operacione plastike. Në studion e Debatit në A2 cNN kryemadhi u pyet në lidhje me paditë në SPAK për këto operacione dhe tha që do t’i bëjë live kur të vendosë për to. Ajo inkurajoi SPAK-un që të hetojë veprimtarinë financiare të familjes së saj, ndërsa pohoi sulmet politike ndaj saj dhe familjarëve.

Kryemadhi: Operacionet plastike do t’i bëj live

Publikuar më: 16/11/2022, ora 20:50

Monika Kryemadhi ka mohuar të ketë kryer operacione plastike. Në studion e Debatit në A2 cNN kryemadhi u pyet në lidhje me paditë në SPAK për këto operacione dhe tha që do t’i bëjë live kur të vendosë për to. Ajo inkurajoi SPAK-un që të hetojë veprimtarinë financiare të familjes së saj, ndërsa pohoi sulmet politike ndaj saj dhe familjarëve.