Kryeministrat e dorëzuar

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:43

Kryeministrat e dorëzuar

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:43

Më 7 korrik 2022, Boris Johnson njoftoi dorëheqjen nga posti i kryeministrit të Britanisë, pas kërkesës së kolegëve dhe ligjvënësve të Partisë Konservatore. Ai është i treti kryeministër në radhët e konservatorëve që jep dorëheqjen në mes të mandatit, njësoj siç më herët kish ndodhur me paraardhësit e tij, Theresa May dhe David Cameron.

Kryeministrat e dorëzuar

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:43

Më 7 korrik 2022, Boris Johnson njoftoi dorëheqjen nga posti i kryeministrit të Britanisë, pas kërkesës së kolegëve dhe ligjvënësve të Partisë Konservatore. Ai është i treti kryeministër në radhët e konservatorëve që jep dorëheqjen në mes të mandatit, njësoj siç më herët kish ndodhur me paraardhësit e tij, Theresa May dhe David Cameron.