Kryeministri i ri i Greqisë nis zyrtarisht mandatin

Lideri i Demokracisë së Re në Greqi, Kyriakos Mitsotakis nisi zyrtarisht mandatin e kryeministrit pas fitores bindëse në zgjedhjet e parakohshme mbi një platformë investimesh, ulje taksash dhe krijim të vendeve të punës.

Shkarkoni aplikacionin e A2