Kryeministrja e Finlandës: Mbështesim nisjen sa më shpejt të negociatave me Shqipërinë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 12:30

Kryeministrja e Finlandës: Mbështesim nisjen sa më shpejt të negociatave me Shqipërinë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 12:30

Kryeministrja e Finlandës, Sanna Marin, në konferencën e përbashkët për shtyp me kryeministrin Edi Rama, falënderoi qeverinë shqiptare për mbështetjen e qartë që i ka dhënë kërkesës finlandeze për anëtarësim në NATO, si dhe shtoi se Finlanda mbështet hapjen sa më parë të negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, për anëtarësim në Bashkimin Europian.

Kryeministrja e Finlandës: Mbështesim nisjen sa më shpejt të negociatave me Shqipërinë

Publikuar më: 21/6/2022, ora 12:30

Kryeministrja e Finlandës, Sanna Marin, në konferencën e përbashkët për shtyp me kryeministrin Edi Rama, falënderoi qeverinë shqiptare për mbështetjen e qartë që i ka dhënë kërkesës finlandeze për anëtarësim në NATO, si dhe shtoi se Finlanda mbështet hapjen sa më parë të negociatave me Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut, për anëtarësim në Bashkimin Europian.