Kryeprokurori i ri, Arta Marku do garojë për një mandat të plotë 7-vjeçar

Me datën 19 mars Arta Marku do të kërkojë një mandat të plotë 7-vjeçar si prokurore e përgjithshme. Këshilli i lartë i Prokurorisë pritet të hapë garën duke përcaktuar kriteret me të cilat do të përzgjidhet Kryeprokurori, si dhe 10 anëtarët e Prokurorisë speciale të hetimit. Ndër emrat e tjerë që pritet të jenë në garë, janë edhe Olsian Çela, Adnad Xholi, Enrik Ligori, Besnik Muçi, Plarent Ndreca dhe Ervin Kondili.