Kryeprokurori i ri, Olsian Çela merr çelësat e zyrës për 7 vjet

Kryeprokurori i ri Olsian Çela, një ditë pasi është votuar në Kuvend me votat e mazhorancës dhe opozitës së re, është paraqitur në Prokurorinë e Përgjithshme ku ka marrë zyrtarisht detyrën.