Kryeprokurori në Elbasan: Bandat po diktojnë jetën ekonomike

Niveli i krimit në rritje, si dhe ekonomia dhe territori i qytetit po ndikohet nga bandat e krimit të organizuar, ishin konstatimet e kryeprokurorit të vendit Olsian Çela gjatë një takimi me vartësit në prokurorinë e Elbasanit. Sipas Çelës situata kërkon një përgjigje profesionale dhe të shpejtë nga institucionet ligjzbatuese, në mënyrë që perspektiva e të rinjve të mos jetë rekrutimi nga bandat.