Kryesia e PD, emrat e rinj të “kupolës” – A2

Kryesia e PD, emrat e rinj të “kupolës”

Pak muaj para zgjedhjeve lokale dhe në nisje të një sezoni protestash, organet drejtuese të Partisë Demokratike janë rinovuar në pjesën më të madhe.