Kryesia thërret kongresin, priten ndryshime statutore në PS. Riorganizohet dhe FRESSH

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:52

Kryesia thërret kongresin, priten ndryshime statutore në PS. Riorganizohet dhe FRESSH

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:52

Kryeministri Rama mëngjesin e së martës, mblodhi në seli kryesinë e Partisë Socialiste, ku u caktua dhe mbledhja e Kongresit Kombëtar, më 29 janar. Në këtë kongres pritet të votohet për ndryshimet stautore.

Kryesia thërret kongresin, priten ndryshime statutore në PS. Riorganizohet dhe FRESSH

Publikuar më: 11/1/2022, ora 15:52

Kryeministri Rama mëngjesin e së martës, mblodhi në seli kryesinë e Partisë Socialiste, ku u caktua dhe mbledhja e Kongresit Kombëtar, më 29 janar. Në këtë kongres pritet të votohet për ndryshimet stautore.