Kryeson kalaja e Gjirokastrës, mbi 458 mijë të huaj dhe shqiptarë vizituan sitet kulturore në vend

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:25

Kryeson kalaja e Gjirokastrës, mbi 458 mijë të huaj dhe shqiptarë vizituan sitet kulturore në vend

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:25

Më shumë se 458 mijë të huaj dhe shqiptarë vizituan sitet kulturore në vend në harkun e muajve janar-korrik. Në raport me vitin e shkuar numri i vizitorëve në sitet arkeologjike është rritur me gati 50 për qind. Kalaja e Gjirokastrës rezulton si më e vizituara në janar-korrik, nga gati 87 mijë vetë.

Kryeson kalaja e Gjirokastrës, mbi 458 mijë të huaj dhe shqiptarë vizituan sitet kulturore në vend

Publikuar më: 3/9/2023, ora 15:25

Më shumë se 458 mijë të huaj dhe shqiptarë vizituan sitet kulturore në vend në harkun e muajve janar-korrik. Në raport me vitin e shkuar numri i vizitorëve në sitet arkeologjike është rritur me gati 50 për qind. Kalaja e Gjirokastrës rezulton si më e vizituara në janar-korrik, nga gati 87 mijë vetë.