“Kthejmë projektin italian”, Rama: Do të jetë për fëmijët, por jo teatër e jo aty

Kryeministri Edi Rama thotë se debati për Teatrin Kombëtar e kanë bërë të reflektojë. Ky projekt i vitit 1938 i Giulio Berte, i atij që ishte për rreth 80 vjet Teatri Kombëtar shqiptar, do të ndërtohet nga e para, por nuk do të jetë teatër dhe as aty ku ishte.