Kthjellime dhe temperatura deri në 32 gradë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 10:25

Kthjellime dhe temperatura deri në 32 gradë

Publikuar më: 12/7/2022, ora 10:25

Parashikimi i motit nga meteorologia Tanja Porja.