Kthjellime dhe vranësira të shpeshta, reshje sjell mbrëmja dhe nata – A2

Kthjellime dhe vranësira të shpeshta, reshje sjell mbrëmja dhe nata

Parashikimi i motit për ditën e nesërme nga Tanja Porja.