Ku bashkohen biznesi dhe teknologjia?

Cilat janë shërbimet bankare elektronike që ofrohen në Shqipëri, si ndikojnë ato në biznes dhe si krahasohemi me fqinjët? Pas pak në dita jonë. Pedagoget Eni Nasi dhe Morena Boja na tregojnë për pikën, ku biznesi dhe elektronika bashkohen.