Ku çalon dhe ku ka nevojë për ndërhyrje Partia Socialiste?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:39

Ku çalon dhe ku ka nevojë për ndërhyrje Partia Socialiste?

Publikuar më: 11/9/2023, ora 21:39

Blendi Klosi, Sekretar i Përgjithshëm i Partisë Socialiste në detyrë, ishte i ftuar në “Debat” nga Alba Alishani në A2 CNN.